Over Ons


Food4you uw cateraar in Flevoland!

Food4you is een klein familiebedrijf dat is opgericht in 1990 onder de naam Vleeslijn Flevoland, destijds verkochten wij ambachtelijke worsten, vlees en vleeswaren op weekmarkten.

Inmiddels hebben wij een mooi cateringbedrijf, volledig gecertificeerd, wij produceren dus volgens de richtlijnen van de overheid, waardoor onze kwaliteit gewoon uitstekend is. Eén van onze kerntaken is het verzorgen van lunches voor bedrijven, instellingen, congressen e.d. De leveranties worden door ons kort voor de afgesproken leveringstijd geproduceerd, zodoende is vers bij ons ook echt vers.

Eén van onze vaste klanten is bijvoorbeeld Uitvaartzorg Yarden, wij doen bijna dagelijks de cateringactiviteiten waarbij punctualiteit (tijd!) bij leveringen absoluut een vereiste is.

Wellicht is het ook voor u als particuliere klant of voor u als organisatie interessant om van onze diensten gebruik te maken, buiten de dagverse broodjes verzorgen wij ook: barbecues, soepen, bittergarnituur, buffetten, salades enzovoort, altijd dagvers tegen populaire prijzen.

Kijkt u eens op uw gemak op deze site en als u ons bedrijf wilt bezoeken met uw wensen en vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Ook wij zijn ervan overtuigd dat een site met mooie plaatjes en een goed verhaal belangrijk is, maar persoonlijk contact staat bij ons nog steeds bovenaan!