Food4you is een klein familiebedrijf dat is opgericht in 1990 onder de naam Vleeslijn Flevoland, destijds verkochten wij ambachtelijke worsten, vlees en vleeswaren op diverse weekmarkten.

Ook nu nog staan wij wekelijks (vrijdag en zaterdag) met onze verkoopwagen in de Muziekwijk in Almere. Je kunt hier terecht voor diverse soorten worst, vlees en vleeswaren. Maar tevens haal je bij ons ook een heerlijk broodje Amsterdamse ossenworst of halfom.

Inmiddels hebben wij een mooi cateringbedrijf, wij produceren volgens de richtlijnen van de overheid, waardoor onze kwaliteit gewaarborgd is. Eén van onze kerntaken is het verzorgen van lunches voor bedrijven, instellingen, cursussen e.d. De leveranties worden door ons kort voor de afgesproken leveringstijd geproduceerd, zodoende is vers bij ons ook echt vers.

Wellicht wil jij als particulier of met jouw organisatie ook gebruik maken van onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Naast de dagverse broodjes verzorgen wij ook: barbecues, soepen, bittergarnituur, buffetten, salades enzovoort, altijd dagvers tegen populaire prijzen.

Bekijk op je gemak deze site en als je wensen of vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd dat een site met mooie plaatjes en een goed verhaal belangrijk is, maar persoonlijk contact staat bij ons nog steeds hoog in het vaandel.